Om oss

amoxil 250 mg price Företaget etablerades den 2 april 1894 då Erik Adolf Edlund startade sin snickerifabrik vid Stampen i Göteborg. I Handelsregistret finns noterat att ”Erik Adolf Edlund i Göteborg ämnar här idka snickerirörelse jemte försäljning af begrafningsartiklar under firma E.A. Edlund”. Till en början tillverkade företaget kistor, svepningar och kistklädslar.

http://actiononaccess.org/?c=where-to-buy-tetracycline-250mg

go to site I slutet av 1800-talet tillhandahölls även samordning av arrangemang i samband med begravningarna.
I Göteborgs adress- och industrikatalog för år 1900 nämndes firmanamnet Edlunds Begrafningsbyrå för första gången. Adressen var Stampgatan 56.

order doxycycline online Australia

https://nepomak.org/?n=buy-bactrim-480mg-online-USA En modeaffär som bl.a sålde damhattar och slöjor ingick i verksamheten och nämndes första gången i Göteborgs adress- och industrikatalog år 1917.

see

enter site På en faktura (eller nota som det hette då) från 1914 benämndes företaget som E.A. Edlund Begrafningsbyrå,
– Kortvaru- & Modeaffär.

buy ciprofloxacin online USA

https://nepomak.org/?n=azithromycin-500-mg-Nederlands 1937 blev företaget aktiebolag.

amoxil for cheap Den ursprungliga verksamheten med snickeriverkstaden behölls troligen tills slutet av 1940-talet eller en bit in på 1950-talet.

amoxicillin 250 mg online Verksamheten med svepningstillverkning pågick fram till 1960-talet.

click sbf_logo

follow Vår begravningsbyrå är auktoriserad av SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund). Vi utbildar oss kontinuerligt i allt som händer i vår bransch och följer de praktiska och etiska råd som SBF föreskriver.